top of page

OM OSS

Stolte ølmakere

Larvik Mikrobryggeri ble etablert i 2011 av øl-entusiaster. 134 aksjonærer var med i oppstarten, i en tid hvor mikrobyggerier hadde sin oppblomstring. Vi ønsket å få til noe bra for Larvik. I dag er Larvik Mikrobyggeri eid av Geir Bakken, og i 2019 ble bryggeriet flyttet til mer egnet lokaler i Skien. Alt bryggerutstyr ble fornyet og vi økte kapasiteten fra 400 L til 1000 L per dag. Vi produserer i overkant av 30.000 liter i 2022 og har alltid som mål å øke produksjonen.

Vårt utested i historiske omgivelser i Verksgården, er i dag et allment brukshus med stor bredde i vårt tilbud. Vi har fotballstue, arrangerer konserter, holder selskaper og ondagsquiz for å nevne noe. Shuffle og dart er også aktiviteter som er hyppig i bruk.

VI skiller oss ut ved at vi har hele 12 tappekraner med eget produsert øl.

Vi vil våge å påstå at vi i tillegg til å ta vare på våre stamkunder og nye kunder fra larvikinger, er vi også en typisk turistattraksjon for folk som kommer fra både inn- og utland.

 

Vi er en imøtekommende gjeng som står på for å gjøre Larvik Mikrobryggeri til et avslappende og hyggelig tilskudd til byen vår og vi tar gjerne imot forslag om aktiviteter, konserter med mer dere måtte ønsker dere.  

 

Velkommen! 

beer_label_1.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page