top of page

lør. 24. feb.

|

Larvik Mikrobryggeri

Ni Liv duo

For billetter se linken under.

Registration is Closed
See other events
Ni Liv duo
Ni Liv duo

Tid og sted

24. feb. 2024, 19:00

Larvik Mikrobryggeri, Nedre Fritzøegate 2, 3264 Larvik, Norge

Om arrangementet

Ni Liv-duo er Jon Solberg og Jan Birger Akerhaugen - vokalisten og gitaristen frå americana-bandet frå Midt-Telemark.

 Solberg og Akerhaugen er også låtskriverane i bandet. Dem samarbeider om låtene, og Solberg skriv tekstene. I Februar og April 2024 tar Solberg & Akerhaugen et steg videre i sine musikalske karrierer ved å reise ut på en eksklusiv vintertur som duo.

Solberg og Akerhaugen spiller låter frå Ni Livs 20-år-lange katalog i eit akustisk viseformat. Akustiske gitarer og fele. Bandlåtar inn til beinet. Inn til kjerna. Intimt, ekte og ærleg.

Bandet Ni Liv er ute med sitt 7. studioalbum "Songen om i morgo" (Grammofon, 2023). Musikken på nyplata inneholder vise og rock, østkyst og vestkyst, land og by, fjell og skog. I tekstene er det historier å følge med på, refreng å synge med på, og strofer til ettertanke. "Songen om i morgo" er ei feiring av familien, bygda, slitet, livet, kjærligheten og «måla me aldri greidde å nå. Som fekk kånn på beina, og som fekk kånn te å gå.»

Dette er en sjelden mulighet til å oppleve to av Norges mest talentfulle artister på nært hold, og dele en kveld med musikk som berører hjertet og sjelen. Ikke gå glipp av sjansen til å se Jon Solberg og Jan Birger Akerhaugen live – en garantert uforglemmelig musikalsk reise gjennom hjertet av Telemark!

Sikre deg billetter her: https://tikkio.com/tickets/44908-ni-liv-duo-larvik-mikrobryggeri?fbclid=IwAR0yDzhWNCjyI3msrVVXGGCX7Xtz8IUh9BoT-h3IKhZAp9qU9uKwGxFs9nQ

Dele dette arrangementet

bottom of page